Torcik z kawowym lukrem

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

na blaty

  • 6 jajek
  • 20 dag cukru
  • 1 op. cukru waniliowego
  • l5 dag mąki ziemniaczanej
  • 12 dag mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 łyżeczka kakao
  • 1/2 op. przyprawy korzennej do piernika
  • 10 dag suszonej żurawiny;

Składniki

  • PRZEŁOŻENIE:
  • 20 dag gotowego kremu czekoladowo-nugatowego;
  • POLEWA:
  • 20 dag cukru pudru l1 łyżeczka kakao
  • 2-3 łyżki likieru kawowego

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Tort makowyAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?