Zapiekane mini tarty

Mini tarty z szynką parmeńską
Mini tarty z szynką parmeńskąmateriały prasowe

Składniki

- kruche ciasto

  • mąka pszenna – 250 g
  • masło – 125 g
  • żółtko – 1 szt
  • sól – 1 łyżeczka
  • woda – 50 ml

Składniki

- dodatki

  • ser, np. RUBIN Skarby Serowara - ok. 300 g
  • czerwona cebula - 4 szt
  • świeże figi - 4 szt
  • świeże oregano
  • szynka parmeńska ( plastry ) - 100 g
  • miód wielokwiatowy - 1 łyżka
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz, cukier brązowy

Sposób przygotowania

Rożki francuskie z serem - świetne przekąski!Interia KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?