Pasta z awokado

Idealna do przekąsek.

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

- 1 opakowanie koreczków anchois,
- 1 dojrzałe awokado,
- 10 dag białego sera,
- 5 dag majonezu,
- 3 krople Tabasco,
- 4 gałązki natki,
- pomidorki koktajlowe

Przygotowanie:

Anchois zmiksować na gładką pastę. Awokado rozciąć na pół, usunąć pestkę, łyżeczką wybrać miąższ. Włożyć do anchois. Dodać majonez ser, Tabasco. Ponownie zmiksować. Pastę za pomocą szprycy wyciskać na pumpernikiel. Posypać natką, udekorować ćwiartkami pomidorków.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Smacznego
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas