Unikamy pięciu zaskakujących wrogów w jedzeniu

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Lepiej zrezygnuj z chleba o brązowej skórce
Lepiej zrezygnuj z chleba o brązowej skórce123RF/PICSEL

Mocno wypieczony chleb: Akrylamid

Mleko prosto od krowy: Bakterie KZM

Niedojrzałe, kiełkujące ziemniaki: Solanina

Jeśli musisz zjeść kiełkujące ziemniaki, pamiętaj, by grubo je obrać
Jeśli musisz zjeść kiełkujące ziemniaki, pamiętaj, by grubo je obrać123RF/PICSEL

Obite jabłka lub gruszki: Patulina

Tylko "trochę" popsute orzechy: Aflatoksyny

Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na