Brzoskwinie z fetą

Elegancka przekąska.

Składniki:

Reklama

- 4 brzoskwinie,
- 1 opakowanie fety,
- 1 łodyga selera naciowego,
- 1/2 szkl. siekanych orzechów włoskich,
- 2 łyżki majonezu,
- sól, czerwony pieprz

Przygotowanie:

Brzoskwinie dokładnie umyć, osuszyć, przekroić na pół i usunąć gniazda nasienne. Seler naciowy drobno pokroić i połączyć z pokrojoną fetą i orzechami, doprawić solą i pieprzem nakładać do brzoskwiń. Podawać z majonezem.
Czas przygotowania 30 min. Przepis na 4 osoby.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: brzoskwinie | przystawki i przekąski

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje