Hamburgery Przemysława Salety

Znany polski bokser dzieli się przepisem na hamburgery domowej roboty.

Jakie danie najlepiej wychodzi Przemysławowi Salecie?

Reklama

"Nie mam się nawet specjalnie nad czym zastanawiać, bo robię bardzo dobre hamburgery! Tak przynajmniej twierdzą moje córki i moja dziewczyna, które co chwila namawiają mnie na to, żebym je zrobił" - zdradza bokser.

Jak je przygotowuje?

"Tak naprawdę nie mam konkretnego przepisu. Zawsze gotuję z tego, co aktualnie mam w lodówce. Jeśli chodzi o hamburgery, to oczywiście musi być świeża wołowina oraz cebula. Te składniki miksuję. Potem dodaję jeszcze posiekane pieczarki. Ważne jest, żeby mięso było soczyste, więc dodaję jeszcze trochę oliwy" - mówi Saleta.

Jakiego rodzaju pieczywa używa do swoich hamburgerów?

"Zwykle przygotowuję je dla dzieci, więc żeby im smakowało, to używam zwykłej, nie najzdrowszej niestety, bułki pszennej" - dodaje bokser.

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje