Jak odnieść sukces w gastronomii?

Chociaż na polskiej mapie gastronomicznej każdego dnia wyrastają nowe lokale, wciąż sensacją jest odkrycie czegoś naprawdę wyjątkowego. Taka wydaje się być warszawska restauracja Zbigniewa Kmiecia "Zielony Niedźwiedź".

Szefem kuchni w "Zielonym Niedźwiedziu"  jest były uczeń Gordona Ramsaya - Sebastian Olma. Kucharz wraz z właścicielem Zbigniewem Kmieciem byli gośćmi "Pytania na śniadanie", gdzie wraz z Marzeną Rogalską i Tomaszem Kammelem rozmawiali o kluczu do sukcesu w tej trudnej branży.Praca w gastronomii nie należy do najłatwiejszych często, aby być mistrzem kuchni potrzebna jest nie tylko determinacja i ciężka praca, ale również całkowita rezygnacja z życia prywatnego. Sebastian Olma - zwycięzca Top Chefa i uczeń "piekielnego" Gordona Ramsaya opowiada o tym, co jest kluczem do sukcesu w branży.

DD TVN/ x-news

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje