Makaron z fasolką i groszkiem

Poznaj nowe smaki.

Składniki:

  • pół paczki makaronu świderki
  • 40 dag fasolki szparagowej mrożonej
  • pęczek zielonych szparagów ze słoika
  • puszka groszku konserwowego
  • sól pieprz

Przygotowanie:

1. Makaron gotuj w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu. Szparagi osącz z zalewy, pokrój na mniejsze kawałki. Fasolkę ugotuj w naczyniu na parze. Ostudź, pokrój na kawałki.

Reklama

2. Makaron delikatnie wymieszaj z fasolką, szparagami i groszkiem bez zalewy. Sałatkę dopraw do smaku. Możesz ją podać samą lub z sosem przygotowanym z oleju, soku z cytryny, soli i pieprzu.

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje