Parówki grillowane

Prosty przepis.

Składniki:

Reklama

- 6 parówek,
- 6 plastrów boczku wędzonego,
- 3 grubsze plastry boczku pokrojone w słupki,
- 6 gałązek tymianku

Przygotowanie:

Parówki obrać i nadkroić wzdłuż tylko z jednej strony.W nacięcie włożyć słupki sera, każdą parówkę owinąć plasterkami boczku, spiąć wszystko wykałaczką i na każdą parówkę położyć gałązkę tymianku. Parówki położyć na tacce do grillowania i upiec na grillu.
Czas przygotowania 30 min plus 20 min pieczenia
przepis na 6 porcji

Znasz lepszy przepis? Przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: grill | parówki

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje