Pisanki z marmoladą

Ciasteczka na Wielkanoc.

Składniki:

Reklama

- 4 żółtka ugotowane,
- 10 dag cukru,
- 3 szkl. mąki pszennej,
- 20 dag margaryny,
- mały słoiczek marmolady,
- pisaki spożywcze

Przygotowanie:

Zagnieść ciasto, schłodzić, rozwałkować. Wykrawać ciasteczka, upiec je. Przełożyć je marmoladą, udekorować, np. spożywczymi pisakami.
Czas przygotowania 25 minut

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!".

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: Wielkanoc | pisanki | Kuchnia świąteczna - Wielkanoc | ciastka

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje