Sałatka z pomidorów i kopru włoskiego

Sałatka z fenkułów.

Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

- 0,5 kg. różnych pomidorów,
- 2 bulwy kopru włoskiego,
- sól, pieprz,
- 1 łyżeczka soku z cytryny,
- 1 łyżka ostrej musztardy,
- 1/2 szklanka oliwy z oliwek

Przygotowanie:

Oliwę z oliwek połączyć z sokiem z cytryny i musztardą, doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać, najlepiej to robić w zakręconym słoiku, energicznie wstrząsając. Pomidory i koper pokroić i polać sosem, podawać. Czas przygotowania 30 min. Przepis na 4 osoby.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!

Smacznego
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas