Sztaby marketingowców pracują nad tym, żebyśmy robili jak największe zakupy

Sylwia Majcher
Sylwia MajcherAnna UlanickaINTERIA.PL/materiały prasowe
Zdjęcie pochodzi z książki Sylwii Majcher "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zerwo waste po polsku"
Zdjęcie pochodzi z książki Sylwii Majcher "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zerwo waste po polsku"INTERIA.PL/materiały prasowe
W Polsce marnuje się 9 milionów ton jedzenia rocznie
W Polsce marnuje się 9 milionów ton jedzenia rocznie123RF/PICSEL
Nie wszystkie warzywa i owoce lubią niską temperaturę
Nie wszystkie warzywa i owoce lubią niską temperaturę123RF/PICSEL
Carpaccio z głąba kapusty - zdjęcie pochodzi z książki "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku"
Carpaccio z głąba kapusty - zdjęcie pochodzi z książki "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku" INTERIA.PL/materiały prasowe
Zdjęcie pochodzi z książki "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku"
Zdjęcie pochodzi z książki "Gotuję, nie marnuję. Kuchnia zero waste po polsku" INTERIA.PL/materiały prasowe