Risotto dla jaroszy - kuchareczka

Składniki: 1szklanka ryżu,1 por, 1 paczka mrożonek, 1 papryka, 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego, sól, pieprz, słodka papryka, natka pietruszki.

Przygotowanie

Reklama

Ryż zalać szklanką wody i gotować ok.15 minut następnie dodać mrożonki pokrojonego pora, paprykę wymieszać i gotować jeszcze 5 minut. Pod koniec dodać koncentrat i przyprawy, posypać natką pietruszki.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!". Najlepsze przepisy nagradzamy!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: papryka | risotto | potrawy wegetariańskie | ryż

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje