Sałatka nicejska z tuńczykiem - przysłała Gosia

puszka tuńczyka w sosie własnym; ok. 20 dag ugotowanej fasolki szparagowej; ok. 5 ugotowanych w mundurkach ziemniaków; 4 pomidory; ogórek; cebulka czerwona; sos sałatkowy włoski

Przygotowanie:

Reklama

Ziemniaki po ostygnięciu obrać, fasolkę pokroić na większe części, pomidory, ogórki pokroić. Cebulę pokroić na większe talarki, ale niezbyt grube (nie dawać jej do sałatki za dużo). Przyrządzić wg przepisu na opakowaniu sos. Składniki wymieszać.

Jest naprawdę rewelacyjna, na imprezę jak znalazł! Smacznego!!

Dowiedz się więcej na temat: S.O.S. | sałatka | sałatki z tuńczykiem

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje