Skrzydełka z kurczaka - elusia

Składniki: skrzydełka z kurczaka, sól, pieprz, musztarda

Przygotowanie:

Reklama

Skrzydełka z kurczaka posolić i popieprzyć. Każde skrzydełko posmarować ostrą musztardą. Skrzydełka położyć na blasze i wstawić do piekarnika na około 20 minut. Piekarnik zagrzać do ok. 180 st. C. Skrzydełka powinny być złotego koloru. Smakują pysznie.

Jeżeli znasz dokonały przepis i chcesz się nim podzielić z innymi "przyślij go do nas! Możesz dołączyć zdjęcie!". Najlepsze przepisy nagradzamy!

Czy dobrze gotujesz? Sprawdź się!

Dowiedz się więcej na temat: pieprz | kurczak

Reklama

Najlepsze tematy

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje