pstrągi
- Wszystkie (15)
- Artykuły (15)
Artykuły (15)
-
Pstrąg cytrynowo-ziołowy
- Sobota, 10 czerwca (11:42)
-
Dlaczego warto jeść pstrąga?
- Wtorek, 1 marca 2022 (13:57)
Choć nasze rzeki, potoki i jeziora obfitują w wiele gatunków ryb, to i tak za mało korzystamy z ich dobrodziejstwa. A dietetycy biją na alarm! Tłuste ryby powinny znaleźć się na naszych...pstrąg, pstrągi -
Pstrągi w liściach kapusty
- Poniedziałek, 5 marca 2012 (15:00)
-
Mus z wędzonego pstrąga z grzybami leśnymi - Robert Sowa
- Środa, 10 sierpnia 2011 (10:47)
-
Pstrąg w boczku
- Czwartek, 28 lipca 2011 (17:02)
-
Pstrąg pieczony z herbacianym masłem
- Poniedziałek, 4 października 2010 (10:21)
-
Pstrąg lub szczupak - Maciej Kuroń
- Środa, 18 sierpnia 2010 (14:55)
Na jedną osobę: 1 sprawiony pstrąg (ok. 400 - 450 g) lub szczupak; ćwiartka cytryny; po jednej gałązce świeżych ziół: estragonu, koperku, pietruszki; 2 liście laurowe; 30 ml oleju; 2...pstrągi, ryby -
Pstrąg w maśle
- Wtorek, 29 czerwca 2010 (12:05)
-
Pstrąg smażony z migdałami
- Poniedziałek, 12 grudnia 2005 (09:28)
-
Pstrąg z migdałami - Maciej Kuroń
- Niedziela, 17 października 2004 (14:35)
1 pstrąg lub dwa filety na osobę; 1 łyżka sparzonych i obranych migdałów lub płatków migdałowych; 1 łyżka soku z cytryny; 1 łyżka masła lub oleju; sól, pieprz; świeża mięta i cząstki...pstrągi, ryby