ryby
(zwierzęta)Artykuły (152)
-
Karp z Budy
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:33)
-
Karp gotowany po wiedeńsku
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:32)
-
Marynowany karp po rumuńsku
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)
-
Paprykarz z karpia
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:30)
-
Madziarska zupa z karpia
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:29)
-
Karp w śmietanie z grzybami
- Sobota, 9 listopada 2002 (11:26)
-
Kolorowe rureczki
- Środa, 25 września 2002 (22:30)
2 puszki tuńczyka w sosie własnym; 40 dag makaronu rurki; 3 średnie marchewki; 2 średnie cebule; 2 szklanki rosołu instant; 3 łyżki masła; 2 łyżki koncentratu pomidorowego; 1 pęczek natki...makaron, ryby -
Tradycyjny faszerowany karp w galarecie
- Środa, 25 września 2002 (22:27)