wołowina
(Przepisy)Artykuły (68)
-
Polska wołowina odzyskuje smak
- Środa, 9 lipca 2014 (14:32)
Jeszcze w czasach PRL-u w restauracjach królowały brizole i rumsztyki z polskiej wołowiny. Później przestaliśmy jeść wołowinę, bo była twarda, żylasta i droga. Powoli polskie mięso...wołowina -
Włoski gulasz wołowy
- Wtorek, 25 czerwca 2013 (14:39)
-
Spaghetti z jajkiem (po 12. miesiącu)
- Wtorek, 14 maja 2013 (16:11)
-
Dieta bezglutenowa: Zapiekanka ryżowa z mięsem wołowym
- Czwartek, 9 maja 2013 (17:53)
-
Wiosenna sałatka z młodymi ziemniakami i wołowiną
- Poniedziałek, 14 maja 2012
-
Bouef Bourguignon (Wołowina po burgundzku)
- Czwartek, 18 sierpnia 2011 (14:34)
kuchnia francuska, wołowina -
Wołowina z fasolką
- Środa, 10 sierpnia 2011 (15:29)
-
Wołowina po burgundzku - Maciej Kuroń
- Poniedziałek, 13 czerwca 2011 (10:05)
1 kg wołowiny - rozbratel lub pierwsza krzyżowa; 200 g pokrojonej w paseczki szynki wędzonej; 500 g małych ziemniaków; 100 ml brandy;wołowina -
Sałatka chińska
- Poniedziałek, 7 marca 2011 (15:45)
-
Roastbeef z sałatką ziemniaczaną
- Czwartek, 27 stycznia 2011 (16:40)
-
Roastbeef w orzechowo-ziołowej skorupce z szalotkami w winie i ziemniaczano-selerowym puree
- Poniedziałek, 24 stycznia 2011 (16:14)