wołowina
(Przepisy)Artykuły (68)
-
Boeuf Stroganow - Maciej Kuroń
- Piątek, 9 kwietnia 2010 (10:20)
1,5 kg polędwicy wołowej; 100 g masła; 2 łyżki mąki; 200 g cebuli; 500 g pieczarek; 250 ml słodkiej gęstej śmietany; 1 łyżka koncentratu pomidorowego; przyprawa typu warzywko; sól, pieprz.wołowina -
Tortilla z wołowiną na ostro - Maciej Kuroń
- Piątek, 8 stycznia 2010 (03:35)
-
Polędwica na grzance
- Poniedziałek, 30 listopada 2009 (06:59)
-
Pieczeń wołowa w musztardzie
- Piątek, 13 listopada 2009 (13:59)
-
Marynowany stek wołowy z ostrym dipem cebulowo-żurawinowym
- Piątek, 26 czerwca 2009 (13:37)
-
Szaszłyczki wołowe
- Poniedziałek, 27 kwietnia 2009 (15:07)
-
Wołowina duszona na sposób żmudzki
- Czwartek, 5 lutego 2009 (15:02)