Jak odnieść sukces w gastronomii?

Chociaż na polskiej mapie gastronomicznej każdego dnia wyrastają nowe lokale, wciąż sensacją jest odkrycie czegoś naprawdę wyjątkowego. Taka wydaje się być warszawska restauracja Zbigniewa Kmiecia "Zielony Niedźwiedź".

Pełna restauracja przyciąga więcej gości
Pełna restauracja przyciąga więcej gościPicsel123RF/PICSEL

Szefem kuchni w "Zielonym Niedźwiedziu"  jest były uczeń Gordona Ramsaya - Sebastian Olma. Kucharz wraz z właścicielem Zbigniewem Kmieciem byli gośćmi "Pytania na śniadanie", gdzie wraz z Marzeną Rogalską i Tomaszem Kammelem rozmawiali o kluczu do sukcesu w tej trudnej branży.Praca w gastronomii nie należy do najłatwiejszych często, aby być mistrzem kuchni potrzebna jest nie tylko determinacja i ciężka praca, ale również całkowita rezygnacja z życia prywatnego. Sebastian Olma - zwycięzca Top Chefa i uczeń "piekielnego" Gordona Ramsaya opowiada o tym, co jest kluczem do sukcesu w branży.

DD TVN/ x-news
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas