schab
(Kuchnia ,mięsa)Artykuły (75)
-
Schab po chińsku - przysłała Małgośka
- Środa, 16 kwietnia 2003 (09:51)
1,2 kg schabu; 2 łyżki sosu sojowego; 3 papryki czerwone; 1 kapusta pekińska; sól; pieprz; curry; cynamon; estragonschab -
Schab pod beszamelem - przysłała Ewa
- Środa, 30 października 2002 (12:38)
2 kg schabu środkowego; 1,5 l mleka, 2 główki czosnku; 1 kg pieczarek; na beszamel: 2 szklanki mleka spod pieczenia schabu; 2 łyżki margaryny (Kasi); 2 łyżki mąki; 1/4 l słodkiej...schab -
Schab duszony w ziołach
- Czwartek, 24 października 2002 (20:50)
Kg schabu, łyżka ostrej musztardy, łyżeczka cząbru; 2 łyżeczki majeranku; 2 ząbki czosnku; szklanka bulionu; pół szklanki śmietany; łyżka mąki pieprz, sólschab, wieprzowina