schab

(Kuchnia ,mięsa)

Artykuły (75)

  • Kuchnia ,mięsa

    Schab po chińsku - przysłała Małgośka

    • Środa, 16 kwietnia 2003 (09:51)
    1,2 kg schabu; 2 łyżki sosu sojowego; 3 papryki czerwone; 1 kapusta pekińska; sól; pieprz; curry; cynamon; estragon
    schab
  • Schab pod beszamelem - przysłała Ewa

    Schab pod beszamelem - przysłała Ewa

    • Środa, 30 października 2002 (12:38)
    2 kg schabu środkowego; 1,5 l mleka, 2 główki czosnku; 1 kg pieczarek; na beszamel: 2 szklanki mleka spod pieczenia schabu; 2 łyżki margaryny (Kasi); 2 łyżki mąki; 1/4 l słodkiej...
    schab
  • Schab duszony w ziołach

    • Czwartek, 24 października 2002 (20:50)
    Kg schabu, łyżka ostrej musztardy, łyżeczka cząbru; 2 łyżeczki majeranku; 2 ząbki czosnku; szklanka bulionu; pół szklanki śmietany; łyżka mąki pieprz, sól