Reklama

Reklama

Surówka z pora

Surówka - ze słodkim akcentem

Reklama

- duży por (biała część),

- garść rodzynek,

- kiwi,

- sok z cytryny.

Por - analogicznie jak powyżej. Umyte i obrane kiwi pokroiłam w kostkę. Połączyłam produkty, dodałam sok z cytryny i po dokładnym wymieszaniu odstawiłam na kilka godzin do lodówki. W tym samym czasie rodzynki zalałam wrzątkiem i zostawiłam w temperaturze pokojowej. Przed podaniem zlałam wodę z rodzynek, a te dodałam do surówki.

Okazało się, że u mnie w domu ten zestaw zyskał największe uznanie.  

A ty na którą masz ochotę? Może skomponujesz swoją wersję?

Ewa Koza, mamsmak.com

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Dziś w Interii

Raporty specjalne

Rekomendacje