Pasztet z grzybami i imbirem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Chleb z pasztetem
Chleb z pasztetem123RF/PICSEL

Składniki

  • po 100 g surowego boczku bez skóry,
  • 2 cebule
  • po 200 g wieprzowiny, cielęciny i wołowiny
  • 100 g sparzonej wątróbki cielęcej
  • 100 g suszonych prawdziwków, ugotowanych i pokrojonych
  • 2 kajzerki
  • 2 jajka
  • 100 g słoniny wieprzowej w plastrach
  • 3 łyżki bułki tartej
  • przyprawy: sól, pieprz, liść laurowy,
  • ziele angielskie, majeranek
  • mielony imbir i gałka muszkatołowa

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Przepis na pasztet warzywny
Watermark Video
Przepis na pasztet warzywnyInteria KulinariaInteria Kulinaria
Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na