Reklama

Reklama

Nie uwierzysz, co dodawane jest do mięsa, aby lepiej smakowało. Szok!

Zbliża się okres świąt wielkanocnych, każdy więc ruszy do sklepów po zakupy mięsne. Nie jest to jednak jedyny czas, kiedy powinniśmy dbać o to, jakie wędliny czy kiełbasy kupujemy. Gościem programu "Pytanie na śniadanie" była Agnieszka Piskała. Dietetyk opowiedziała, jak zwracać uwagę na etykiety produktów, co możemy z nich wyczytać oraz jakich substancji E nie musimy się bać.

Zbliża się okres świąt wielkanocnych, każdy więc ruszy do sklepów po zakupy mięsne. Nie jest to jednak jedyny czas, kiedy powinniśmy dbać o to, jakie wędliny czy kiełbasy kupujemy. Gościem programu "Pytanie na śniadanie" była Agnieszka Piskała. Dietetyk opowiedziała, jak zwracać uwagę na etykiety produktów, co możemy z nich wyczytać oraz jakich substancji E nie musimy się bać.
Warto czytać etykiety produktów przed zakupem /Picsel /123RF/PICSEL

DD TVN/ x-news

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy