Gotuj i pomagaj!

Dla wszystkich, którzy lubią gotować Fundacja Między Niebem a Ziemią przygotowała wyjątkową książkę kucharską. Jej autorami są znani i cenieni kucharze, wśród których znaleźli się między innymi: założyciel Akademii Kulinarnej - Kurt Scheller, znany z Dzień dobry TVN - Adam Polan, Agnieszka i Marcin Kręgliccy, Adam Chrząstowski oraz Robert Sowa.

Wydawnictwo jest zbiorem autorskich przepisów, które z pewnością przypadną do gustu zarówno amatorom sztuki kulinarnej, jak i profesjonalnym kucharzom. Zupa krem z marchewki z marynowanym imbirem, sałatka z krewetek czy cordon bleu z ziemniakami puree i pomidorkami, to tylko niektóre z przepisów, jakie czytelnikom zaproponowali współautorzy książki. Znajdziemy w niej także ciekawe pomysły na lekkie przystawki, zupy, dania z mięs oraz pyszne desery. Ze "Smakami Nieba i Ziemi" każdy może bez trudu przygotować efektowną i smakowitą ucztę kulinarną! Przepisy opatrzone są pięknymi fotografiami, a całe wydawnictwo stanowi elegancką pozycję, która może być ozdobą naszej domowej biblioteki.

Reklama

Całkowity dochód ze sprzedaży książki "Smaki Nieba i Ziemi - Wielka Księga Serdecznych Przepisów" w całości przeznaczony jest na pomoc podopiecznym Fundacji, a wszystkie znane w świecie kulinarnym osoby zaangażowały się w projekt pro publico bono.

Fundacja Między Niebem a Ziemią działa od czterech lat. Obecnie opiekuje się ponad czterdzieściorgiem dzieci oraz ich rodzinami. Między innymi finansując leczenie oraz rehabilitację dzieci, a także zbierając środki na zakup sprzętu medycznego i leków.

Całkowity dochód ze sprzedaży książki "Smaki Nieba i Ziemi - Wielka Księga Serdecznych Przepisów" zostanie przeznaczony na pomoc podopiecznym fundacji. Książka jest dostępna w salonach Empik w całej Polsce.

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje