Przejdź na stronę główną INTERIA.PLKobieta w INTERIA.PL - miłość, moda, zdrowie kobiety, zdrada, uroda
  1. Życie i styl
  2. Porady
  3. Horoskopy
    1. Astrologia
    2. Numerologia
    3. Imiennik
    4. Sennik
  4. Podróże
  5. Uroda
    1. Fitness
  6. Podcasty
    1. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    2. Nomada
    3. Rozmowy
    4. Alicja Resich Zbliżenia
    5. Kobieta z książkami
    6. Żony Warszawy
  7. Gwiazdy
  8. Moda
  9. Psychologia
  10. Kuchnia
  11. Raporty
  12. Styl
  13. Zdrowie
    1. Życie i styl
    2. Porady
    3. Horoskopy
    4. Astrologia
    5. Numerologia
    6. Imiennik
    7. Sennik
    8. Podróże
    9. Uroda
    10. Fitness
    11. Podcasty
    12. Zdanowicz Pomiędzy Wersami
    13. Nomada
    14. Rozmowy
    15. Alicja Resich Zbliżenia
    16. Kobieta z książkami
    17. Żony Warszawy
    18. Gwiazdy
    19. Moda
    20. Psychologia
    21. Kuchnia
    22. Raporty
    23. Styl
    24. Zdrowie
  • Baran
  • Byk
  • Bliźnięta
  • Rak
  • Lew
  • Panna
  • Waga
  • Skorpion
  • Strzelec
  • Koziorożec
  • Wodnik
  • Ryby

  • Tygodniowy
  • Miesięczny
  • Partnerski

  • Sennik

  1. Interia
  2. Kobieta
  3. Kuchnia

Kuchnia


Najgorszy dodatek do kawy
Kuchnia

Polki i Polacy dodają go do kawy. Szkodzi dużo bardziej niż biały cukier

Skąd wzięły się racuchy? Zna je prawie każde polskie dziecko
Kuchnia

Smak dzieciństwa w PRL-u. Ten rodzinny przepis na racuchy zawsze wychodzi

Ta przekąska idealne sprawdzi się na wigilijnym stole
Kuchnia

Faszerowane grzyby na Wigilię. Prosty przepis na świąteczną przystawkę

Co zrobić, żeby spód sernika nie stwardniał podczas pieczenia?
Kuchnia

Sekret udanego sernika królewskiego. Błąd sprawia, że spód robi się twardy

Jak przygotować smaczną rybę? Prosta marynata nada jej cudowny aromat
Kuchnia

Warunek soczystej ryby. Mięso będzie rozpływać się w ustach

Pieczenie świątecznych ciasteczek daje wiele radości i wprowadza w wyjątkowy klimat
Kuchnia

Najprostsze kruche ciasteczka na święta. Pachnące i mocno maślane



Zupa grzybowa to jedna z tradycyjnych potraw wigilijnych
Kuchnia

Zupa grzybowa w tej wersji smakuje jeszcze lepiej. Kluczowy jeden składnik

Jak usmażyć smakowitego karpia?
Kuchnia

Zanim wrzucisz karpia na patelnię, sprawdź jedną rzecz. To zmienia efekt

Makowa rozetka robi furorę na świątecznym stole
Kuchnia

Zawijasy z makiem robię nie tylko na święta. Znikają w pięć minut

W Święta króluje karp, ale w moim domu podawany jest w specyficzny sposób
Porady

Taką rybę serwuję na święta. Wystarczy kwadrans w piecu

Do przygotowania świątecznej przekąski będziesz potrzebować między innymi sera camembert i orzechów
Kuchnia

Te efektowna przekąska jest idealna na święta i Sylwestra. Zrobisz ją błyskawicznie

Keks bananowy sprawdzi się i na świąteczny stół i do porannej kawy
Kuchnia

Świąteczny keks z bananami robię zamiast kosztownych ciast. Jest pyszny

Uszka i pierogi to część obowiązkowego menu na Wigilię
Kuchnia

Miękkie elastyczne ciasto i aromatyczne nadzienie. Goście są zachwyceni

Chcesz, aby pasztet był idealnie puszysty i miękki? Wybierz odpowiednie mięso
Kuchnia

Z jakiego mięsa zrobić świąteczny pasztet? Oto najlepsza opcja

Matthew McConaughey zdradził swój przepis na najlepszą sałatkę z tuńczykiem. Internauci zachwyceli
Kuchnia

Znany aktor podzielił się przepisem na sałatkę. "Mistrzostwo świata"

Jak przyrządzić dobre śledzie? Najpierw namocz je w jednym składniku
Kuchnia

Śledzie będą rozpływać się w ustach. Potrzebują jednego składnika

Czego nie dawać do jarzynowej?
Kuchnia

Dziadek zawsze powtarzał, nie dodawaj do "jarzynowej". Cała micha do kosza

Pod koniec gotowania barszczu należy dodać składnik, który zapewni mu intensywną barwę i wyrazisty smak
Kuchnia

Babcia zawsze dodaje ten składnik do barszczu. Jego smak to poezja

Pierniczki z przepisu mojej babci zawsze wychodzą pyszne - miękkie, puchate i aromatyczne
Kuchnia

Upiekłam pierniczki z przepisu babci. Zawsze wychodzą puchate i aromatyczne

Góralka zdradza patent na idealne uszka do barszczu. Od lat korzysta z przepisu babci
Kuchnia

Góralka zdradza patent na idealne uszka do barszczu. Babciny przepis

Dorsz to niskokaloryczna ryba, którą warto zjeść także w wigilijny wieczór
Kuchnia

Zastąp nią karpia. Pyszna i zdrowa ryba dla seniora bez ości

Flaczki z papryką to pożywne i rozgrzewające danie, które świetnie sprawdzi się w zimowe dni
Kuchnia

Przepyszne flaczki z papryką. Uwielbiam wracać do tego smaku sprzed lat

Placki ziemniaczane z gulaszem to idealne danie na zimowe chłody
Kuchnia

To pożywne danie uwielbia cała rodzina. Placki z gulaszem robię od lat

Szyszki z ryżu preparowanego to dla mnie smak świąt
Kuchnia

Szyszki z ryżu jako deser na święta. Przepis znam od przedszkola

Ile kosztuje godzina pieczenia ciasta? Musimy znać moc urządzenia czy aktualną stawkę za energię.
Kuchnia

Robienie ciasta coraz droższe. Tyle trzeba zapłacić za godzinę pieczenia

Łazanki z kapustą świetnie sprawdzą się jako danie dla całej rodziny
Kuchnia

Te łazanki z kapustą i grzybami robię nie tylko na Wigilię. Zimą zajadamy się nimi bardzo często

Brak apetytu u seniorów może wynikać z zaniku kubków smakowych lub problemów z układem pokarmowym
Kuchnia

Co powinny jeść osoby starsze? Oto pomysły na lekkostrawne i odżywcze dania

W wielu polskich domach nie ma świąt bez dobrze przyrządzonych śledzi
Kuchnia

Babcina metoda, by śledzie były jędrne i pyszne. Wystarczy 30 minut

Jakie gatunki ryb są najlepsze dla osób po 50-tce?
Kuchnia

Ryby polecane osobom po 50 roku życia. Trzymają cholesterol w ryzach

Czekolada na gorąco
Kuchnia

Aksamitna gorąca czekolada niczym z najlepszej kawiarni. Gotowa w 10 minut

Śledzie po duńsku to świąteczny kulinarny hit
Kuchnia

Śledzie po duńsku. Nawet teściowa wzięła dokładkę

Kefir jest źródłem probiotyków, witamin i minerałów. Warto spożywać go regularnie
Kuchnia

Dodaj do kefiru, a będzie smakował doskonale. Samo zdrowie

Ekspresowy piernik bez zagniatania
Kuchnia

Ekspresowy piernik bez zagniatania. Tani i szybki przepis

W jakim tłuszczu najlepiej smażyć rybę?
Kuchnia

Masło klarowane czy oliwa? Najlepszy tłuszcz do smażenia ryb

Co zjeść i wypić, aby szybko się rozgrzać?
Kuchnia

Wracasz zziębnięta do domu? To najlepsze, co możesz zjeść

Kapusta kiszona to bogactwo witaminy C i naturalnych probiotyków. Jej wpływ na zdrowie jest nieoceniony
Kuchnia

Co się stanie z twoim ciałem, jeśli codziennie zjesz kiszoną kapustę?

Kulebiaczki idealnie sprawdzą się jako grudniowa przekąska
Kuchnia

Kulebiaczki z kapustą zachwycą gości. Ten przepis krąży w rodzinie od pokoleń

Szarlotka na ciepło to deser, który wprost rozpływa się w ustach
Kuchnia

To zimowe ciasto smakuje wybornie. Zrobisz je w mgnieniu oka

  • Poprzednia
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.