Cannelloni z kurczakiem i dynią

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 250 g makaronu lasagne
  • 1 kg purée z pieczonej dyni
  • 4 upieczone filety z kurczaka
  • 3 ząbki upieczonego czosnku
  • (ze skórką)
  • 150 g sera ricotta
  • szklanka startego twardego sera
  • 1/2 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej
  • 1/2 szklanki bulionu drobiowego
  • MASŁO SZAŁWIOWE
  • 1/4 szklanki orzechów piniowych
  • 50 g masła
  • 1/2 szklanki liści szałwii
  • sól, pieprz
6 porcji

Sposób przygotowania

Spaghetti bolognese - wyjątkowy makaron z mięsemInteria KulinariaInteria Kulinaria
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?