Pasta jajeczna

Nie ma nic lepszego do kanapek niż pasta jajeczna. Zrób ją samodzielnie i sprawdź, jak smakuje.

Kanapki z taką pastą są przepyszne
Kanapki z taką pastą są przepyszne 123RF/PICSEL

Przygotowanie 25 min.

• Porcja 340 kcal

• Koszt porcji 50 gr

• Przepis na 8-10 porcji

1. Marchew obieram, myję, osuszam i ścieram na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukuję, osuszam ręcznikiem papierowym i drobno kroję.

2. Jajka gotuję na twardo, obieram i ścieram na tarce o dużych oczkach.

3. Jajka, marchew, szczypiorek starannie mieszam, dodaję przyprawy do smaku i majonez. Jeszcze raz mieszam.

Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria Kulinaria
Kobieta i życie
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas