Osiem pokarmów, których nie powinnaś trzymać w lodówce

Pomidorów nigdy nie trzymaj w lodówce - szybko tracą aromat!
Pomidorów nigdy nie trzymaj w lodówce - szybko tracą aromat! 123RF/PICSEL

Pomidory

Miód

Masło orzechowe

Papryka to źródło flawonoidów, witamin A, C i E, likopenu, wapnia i magnezu
Papryka to źródło flawonoidów, witamin A, C i E, likopenu, wapnia i magnezu123RF/PICSEL

Awokado

Banany

Papryka

Czy należy trzymać ketchup w lodówce? Eksperci są podzieleni
Czy należy trzymać ketchup w lodówce? Eksperci są podzieleni 123RF/PICSEL

Ketchup

Sos sojowy

Błonnik pokarmowy chroni przed chorobami nowotworowymiNewseria Lifestyle/informacja prasowa
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?