owoce morza
(Kuchnia ,ryby i owoce morza)- Wszystkie (41)
- Artykuły (41)
Artykuły (41)
-
Psaropiatella
- Niedziela, 1 lutego 2004 (11:10)
-
Sałatka z krewetek
- Piątek, 24 stycznia 2003 (11:44)
-
Dip z krabów
- Piątek, 24 stycznia 2003 (11:43)
-
Zapiekane ostrygi
- Piątek, 24 stycznia 2003 (11:38)
12-15 świeżych (mogą być też mrożone) ostryg; 2 łyżki masła; szklanka bułki tartej; 2 ząbki czosnku; ćwierć szklanki utartego żółtego sera; cytryna.owoce morza -
Muślinowy homar
- Środa, 25 września 2002 (22:25)
2 świeże lub mrożone homary; 1 główka sałaty; 2 owoce mango; 2 grapefruity; pęczek koperku; sok z 2 cytryn; 20 dag gęstego majonezu; 80 ml białego wytrawnego wina; białka z 4 jajek; sól.Mango, owoce morza