owoce morza
(Kuchnia ,ryby i owoce morza)- Wszystkie (41)
- Artykuły (41)
Artykuły (41)
-
Krewetkowe szaszłyczki i pomidorowe szaszłyki z mięsa mielonego
- Poniedziałek, 27 kwietnia 2009 (14:31)
-
Awokado z owocami morza
- Wtorek, 24 marca 2009 (16:28)
-
Kawior na toście
- Środa, 10 września 2008 (14:33)
-
Mus z krewetek i łososia
- Środa, 23 kwietnia 2008 (12:28)
-
Zupa z małży
- Wtorek, 1 kwietnia 2008 (09:23)
-
Krewetki z limonką
- Poniedziałek, 31 marca 2008 (15:12)
-
Sałatka z krewetkami i sezamem
- Poniedziałek, 3 marca 2008 (14:34)
-
Ostrygi - nieziemski przysmak
- Czwartek, 21 lutego 2008 (17:05)
-
Małże zapiekane z majonezem
- Czwartek, 27 grudnia 2007 (10:39)
-
Mule
- Poniedziałek, 12 listopada 2007 (11:25)
Te niewielkie małże wprost zachwycają delikatnością smaku. Francuskie moules, holenderskie mosselen czy hiszpańskie mejillones mogą być podstawą bardzo prostych, a przy tym wykwintnych dań.owoce morza