ArtykułyCynamon – stabilizuje poziom cukru we krwiW korze cynamonowca jest bardzo dużo chromu i katechin. Chrom to pierwiastek przyspieszający metabolizm glukozy. Katechiny są zaś substancjami, które zwiększają wrażliwość insulinową i spowalniają wchłanianie węglowodanów w jelicie cienkim.cynamon, herbatka, poziom cukru, poziom wodyNa wysoki poziom cukruMorwa biała pomaga trzustce. Dzięki tej roślinie możesz wzbogacić swoją codzienną dietę w substancje regulujące stężenie glukozy we krwi. poziom cukru, poziom wody, przepis, majPozostałe tagiABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0-9
Cynamon – stabilizuje poziom cukru we krwiW korze cynamonowca jest bardzo dużo chromu i katechin. Chrom to pierwiastek przyspieszający metabolizm glukozy. Katechiny są zaś substancjami, które zwiększają wrażliwość insulinową i spowalniają wchłanianie węglowodanów w jelicie cienkim.
Na wysoki poziom cukruMorwa biała pomaga trzustce. Dzięki tej roślinie możesz wzbogacić swoją codzienną dietę w substancje regulujące stężenie glukozy we krwi.