Roślinny comfort food dla każdego
Comfort food to hedonizm na talerzu. To poczucie komfortu podczas gotowania, przyjemność z podawania posiłku najbliższym, szczęście podczas wspólnego jedzenia. To smaki i zapachy, które kojarzą się z różnymi sytuacjami, dania, które uruchamiają miłe wspomnienia. To jedzenie, którego smak otula. ErVegan prezentuje przepisy na takie właśnie potrawy. A ponieważ z wykształcenia jest dietetykiem, jego comfort food jest w wersji wegańskiej, zdrowej, ale też prostej do przygotowania.
Marzysz o chwili wytchnienia, chcesz poczuć się komfortowo, bezpiecznie i sprawić sobie przyjemność? Z przepisami Eryka erVegana na doskonałe comfort food to możliwe!
Dzięki tej książce ugotujesz przepyszne potrawy, które poprawią ci nastrój, wrócisz wspomnieniami do czasów dzieciństwa czy pierwszej miłości, przygotujesz wyjątkową kolację dla przyjaciół, a przede wszystkim – gotując, sprawisz przyjemność sobie!
Zdecydowanie zasługujesz na jedzenie, którego smak cię otuli. Nie musisz poświęcać wiele czasu i szukać trudno dostępnych składników, żeby przygotować doskonałe:
- kluski, pierogi i inne mączne specjały jak z babcinej kuchni
- tofu generała Tso, które przeniesie cię do egzotycznej Azji
- ciasteczka z czekoladą, uwodzące smakiem i dostarczające wielu cennych składników odżywczych.
Spełnij swoje zachcianki i daj się rozpieścić!
Pozwól sobie na drobne przyjemności, lecz zrób to z głową! Teraz w prostej wersji roślinnej.
Premiera książki "Jesienny comfort food dla każdego" - 14.10.2020
Eryk Wałkowicz – dyplomowany dietetyk i entuzjasta – dyplomowany dietetyk i entuzjasta kuchni roślinnej. Pokazuje, że dieta roślinna może być zbilansowana, kuchni roślinnej. Pokazuje, że dieta roślinna może być zbilansowana, smakowita i różnorodna. Uwielbia ziemniaki, cebulę i czekoladowe smakowita i różnorodna. Uwielbia ziemniaki, cebulę i czekoladowe ciasto z zakalcem, a przez traumatyczne doświadczenia z przedszkola ciasto z zakalcem, a przez traumatyczne doświadczenia z przedszkola nienawidzi chrupać surowej marchewki.