Uczta. Z restauracji wprost na twój stół, Robert Sowa
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni.
Naucz się przyrządzać:
- Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
- Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
- Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
- Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
- Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Książka zawiera również przepisy: Roberta Wojnarowskiego - Szefa Kuchni w N31 oraz Krzysztofa Kopcińskiego - Pastry Chefa w N31
Robert Sowa - szef kuchni, właściciel N31 Restaurant by Robert Sowa oraz Fork Restaurant, propagator polskiej tradycji kulinarnej, kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w kraju. Laureat wielu prestiżowych nagród, ambasador i doradca kulinarny marki Prymat.
Uczta. Z restauracji wprost na twój stół. Autor: Robert Sowa. Wydawnictwo Burda Książki. Premiera: 28 listopada 2018 r.