Uczta. Z restauracji wprost na twój stół, Robert Sowa

Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni.

Naucz się przyrządzać:

Reklama

- Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą

- Pierś indyczą w panco z sałatką włoską

- Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem

- Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem

- Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami

Książka zawiera również przepisy: Roberta Wojnarowskiego - Szefa Kuchni w N31 oraz Krzysztofa Kopcińskiego - Pastry Chefa w N31

Robert Sowa - szef kuchni, właściciel N31 Restaurant by Robert Sowa oraz Fork Restaurant, propagator polskiej tradycji kulinarnej, kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w kraju. Laureat wielu prestiżowych nagród, ambasador i doradca kulinarny marki Prymat.

Uczta. Z restauracji wprost na twój stół. Autor: Robert Sowa. Wydawnictwo Burda Książki. Premiera: 28 listopada 2018 r.

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje