Efektowne faszerowane patisony

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Patisony faszerować można dowolnym nadzieniem
Patisony faszerować można dowolnym nadzieniem123RF/PICSEL

Składniki:

  • 4 duże patisony
  • sól morska
  • 200 g mielonego mięsa
  • 1 duża cukinia
  • 10 suszonych pomidorów
  • 1 por
  • łyżka masła
  • 1 jajko
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżki sosu ostrygowego
  • 1 łyżka harissy
  • zioła: tymianek, bazylia, oregano

Przygotowanie:

Show
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na