Gołąbki z bakłażanem

Gołąbki
Gołąbkimateriały prasowe

Składniki

  • 150 ml koncentratu bulionu warzywnego np. Krakus
  • 1 główka młodej kapusty
  • 1 bakłażan
  • 1 szklanka ryżu
  • 1 czerwona cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • ½ szklanki pestek słonecznika
  • ½ łyżeczki płatków chilli
  • ½ łyżeczki kuminu
  • 3-4 łyżki posiekanej natki pietruszki + do podania
  • 3 łyżki oleju do smażenia
  • sól, pieprz do smaku
  • opcjonalnie majeranek do pieczenia
10 osób

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Gołąbki z młodej kapustyZmysłowe smakiInteria.tv
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?