Gulasz na czerwonym winie

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • po 40 dag wieprzowiny oraz wołowiny gulaszowej,
  • 25 dag małych cebulek,
  • 20 dag marchewki,
  • 2 dag smalcu,
  • 2 łyżki mąki pszennej,
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego,
  • 250 ml czerwonego wytrawnego wina,
  • 25 dag pieczarek,
  • 15 mrożonych kurek,
  • 1 łyżka masła,
  • 5 łyżek śmietany kremówki,
  • sól, pieprz,
  • posiekana natka pietruszki oraz oregano do dekoracji
4 porcje

Sposób przygotowania

Prosty przepis na wyborne leczoInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na