Kokardki w szpinaku z tymiankiem

Kokardki w szpinaku z tymiankiem
Kokardki w szpinaku z tymiankiemPicsel123RF/PICSEL
  • 80 dag młodego szpinaku
  • 60 dag filetów z kurczaka
  • 1 średnia cebula
  • 3 ząbki czosnku
  • 3-4 gałązki tymianku
  • sok z 1/2 cytryny
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka bulionu w proszku
  • 30 dag makaronu szerokie wstążki
  • 15 dag śmietany kremówki
  • 2 dag masła
  • 20 dag sera mozzarella
  • sól
  • mielony czarny pieprz
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowymINTERIA.TVInteria.tv
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?