Kokardki z suszoną szynką

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 500 g makaronu kokardki
  • 2 cukinie, pokrojone
  • w cienkie plasterki
  • 6 plastrów suszonej szynki
  • 2 łyżki oliwy
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 i 1/2 szklanki pokrojonej
  • pieczonej piersi indyka
  • 1/2 szklanki suszonych
  • pomidorów, pokrojonych
  • 1/4 szklanki świeżej bazylii
  • 1/2 szklanki twardego sera,
  • startego w cienkie płatki
  • sól, pieprz
4 porcje

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Makaron ze szparagami i szynkąINTERIA.TVInteria.tv
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?