Reklama

Reklama

Koktajl warstwowy z malinami, mango i syropem imbirowym

Pogoda za oknem nie rozpieszcza, tym bardziej warto przypomnieć sobie smaki lata i wykorzystać sezonowe owoce. Koktajle na bazie malin i jeżyn są pyszne i niezwykle proste w przygotowaniu, a na dodatek przywracają wakacyjne wspomnienia.

Składniki dla: 1 porcji

Składniki

  • maliny 50 g,
  • mango 50 g
  • jogurt typu greckiego (np. od OSM PIĄTNICA 200 g),
  • syrop imbirowy ok. 2 łyżek

Sposób przygotowania

Zmiksować maliny i mango na mus. Jogurt wymieszać z syropem imbirowym. Przelewać warstwami do szklanego naczynia.

Reklama

Smacznego!

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje