Mintaj z kopytkami

Coś dla miłośników ryb

Ryba zapiekana z warzywami
Ryba zapiekana z warzywami123RF/PICSEL

Sposób przygotowania

1. Kalafior i brokuł umyj, podziel na różyczki. Warzywa ugotuj w posolonej wodzie na półtwardo. Odcedź, osącz. 

2. Kopytka przygotuj według przepisu na opakowaniu. Fasolkę wrzuć na posolony wrzątek. Gotuj 3 minuty, wyjmij, osącz. Mintaja opłucz, skrop sokiem z cytryny. Posyp solą i pieprzem. Drobno pokrój. Pomidory grubo posiekaj. 

3. Wymieszaj w natłuszczonej formie rybę z resztą składników. Posyp startą mozzarellą. Piecz ok. 30 minut w 190 st.

Zapiekane ziemniaki z rybą - szybki przepisInteria Kulinaria
Tina
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas