Nadziewane rogaliki

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Domowe rogaliki z nadzieniem
Domowe rogaliki z nadzieniem 123RF/PICSEL

Składniki:

  • szklanka mąki pszennej typ 450
  • szczypta soli
  • 250 g mielonego chudego twarogu
  • 2 łyżki oleju
  • 2 łyżki miodu
  • szklanka masy makowej z puszki
  • garść rodzynek
  • białko z jednego jajka do posmarowania rogalików
  • po łyżeczce suchego maku i cukru pudru do posypania

Przygotowanie:

Olivia
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na