Reklama

Reklama

Najlepsze pasty do pieczywa

Skorzystaj z rad gospodyń domowych!

1. Pasty podane na małych ciasteczkach z ciasta francuskiego, na krakersach lub małych ptysiach będą elegancką przystawką na przyjęcie z przyjaciółmi.

2. Do każdej pasty możesz dodać natkę pietruszki, koperek, szczypiorek lub ulubione świeże zioła. Dzięki temu nabiorą one bardziej wyrazistego i ostrego smaku.

3. Gotowa pasta zachowa świeżość przez kilka dni, jeśli będziesz ją przechowywała w lodówce w zamkniętym pojemniku.

Reklama

4. Dobra bazą do past jest gęsty jogurt typu greckiego lub jogurt z dodatkiem śmietany. Jeśli dodasz do niego odrobinę keczupu, będziesz miała doskonały różowy sos jako bazę do innych składników.

5. Robiąc pastę z dodatkiem awokado nie zapomnij skropić go sokiem z cytryny. Nie ściemnieje.

Dobry Tydzień

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje