Pierś kaczki marynowana w soku ze śliwek, z komosą ryżową

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 piersi kaczki
  • 150 g śliwki kalifornijskiej
  • kieliszek śliwowicy
  • 2 łyżeczki zielonego pieprzu
  • marynowanego
  • skórka ścięta z cytryny
  • sól, pieprz
  • 4 gałązki rozmarynu
  • KOMOSA
  • szklanka komosy ryżowej
  • skórka starta z cytryny
  • kilka gałązek świeżej mięty
  • łyżka masła
  • papryczka chilli
  • szklanka bulionu drobiowego
  • mango
2 porcje

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Kaczka w sosie z owoców leśnychINTERIA.TVInteria.tv
Olivia
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?