Roladki z kurczaka z kapustą

Drobiowe roladki
Drobiowe roladki123RF/PICSEL

Składniki

- roladki

  • podwójna pierś z kurczaka
  • pętko grubszego kabanosa
  • jajko
  • szklanka mąki
  • olej do smażenia
  • łyżka słodkiej czerwonej papryki
  • sól
  • pieprz
  • 70 dag kiszonej kapusty
  • puszka soczewicy
  • łyżka masła
  • kilka liści laurowych
  • kilka ziaren ziela angielskiego
  • kilka owoców jałowca
  • 2 ząbki czosnku
  • kilka gałązek rozmarynu
  • sól
  • pieprz
4 osób

Sposób przygotowania

Roladki z kurczaka z suszoną śliwkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Dobry Tydzień
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?