Sos tatarski

Sos tatarski rządzi na wielkanocnym stole!
Sos tatarski rządzi na wielkanocnym stole!123RF/PICSEL

Składniki:

  • 5 jajek na twardo
  • 8 dużych ogórków konserwowych
  • 1 mały słoik marynowanych pieczarek
  • 1 mały pęczek szczypiorku
  • 6 łyżek majonezu
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki chrzanu
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu
  •  szczypta cukru

Przygotowanie:

Wielkanoc 2016
Wielkanoc 2016INTERIA.PL
Zmysłowe smaki: Kacze udka z brzoskwiniamiAgnieszka MaciaszekInteria.tv
Show
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?