Reklama

Reklama

Szarlotka bez pieczenia

Ciasta bez pieczenia to kategoria przepisów na domowe wypieki, która staje się coraz bardziej popularna - wszystko ze względu na szybkość przyrządzenia, która zwykle trwa kilka chwil! Oto przepis na bezglutenową szarlotkę, której smak polubią nie tylko osoby na diecie. Zobaczcie, jak prosto ją zrobić!

Składniki

  • 2 szklanki mąki kokosowej
  • 1/3 szklanki ksylitolu
  • 1 banan
  • 2 łyżki kakao
  • 200 ml oleju kokosowego
  • 2 szklanki musu jabłkowego
  • 1 łyżka żelatyny
  • puszka schłodzonego mleka kokosowego
  • łyżka cukru pudru
  • łyżeczka soku z cytryny

Nie musisz długo wyrabiać ciasta. Piekarnik też jest zbędny. Zobacz instrukcję krok po kroku:

INTERIA.PL

Reklama

Dowiedz się więcej na temat: szarlotka | ciasto bez pieczenia | ciasto bezglutenowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje