Torcik fasolowy

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • Blaty:
  • 1 puszka białej fasoli
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 2 jajka
  • 10 dag śmietany 18 proc.
  • 2 łyżki kakao
  • 10 dag cukru pudru
  • Krem:
  • 3/5 kostki do pieczenia np. Kasia (15 dag)
  • 1/4 szkl. mleka
  • 1/4 szkl. cukru
  • 1 szkl. mleka w proszku
  • 10 dag kremowego twarożku
  • Dodatkowo:
  • 10 dag kwaśnego dżemu lub marmolady
  • winogrona do dekoracji
10

Sposób przygotowania

Przepis na faszerowaną paprykęInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?