Reklama

Zielona sałatka - zdrowa przekąska

Sałatki są niezawodnym sposobem na szybki poczęstunek. Wystarczy wymieszać ulubione warzywa i doprawić odpowiednim dressingiem. Poniżej przepis na zieloną sałatkę z dressingiem balsamicznym.

Składniki

  • Zielona sałata
  • 1 awokado
  • Zielony ogórek
  • Dressing balsamiczny np. marki Kühne

Sposób przygotowania

Sałatę

umyj i porwij na mniejsze części. Awokado przekrój na pół, wyjmij pestkę i

obierz ze skórki. Pokrój na mniejsze kawałki. Ogórka dokładnie umyj i pokrój na

plasterki. Wszystkie składniki wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Całość

polej dressingiem balsamicznym np. Kühne.

materiały prasowe

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy