Żurek na zakwasie (po 12. miesiącu)

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Taki żurek smakuje doskonale.
Taki żurek smakuje doskonale. 123RF/PICSEL

Składniki:

  • 250 ml naturalnego zakwasu na żurek lub barszcz biały
  • 2 l domowego wywaru z jarzyn
  • 1-2 ząbki czosnku
  • suszony majeranek
  • 2-3 łyżki śmietany lub jogurtu naturalnego
  • natka do dekoracji

Przygotowanie:

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na